Handelsbetingelser og persondatapolitik

Nedenstående betingelser er gældende, når du handler på www.schoubertelsensko.dk, som ejes af:

Schou Bertelsen Sko A/S
Vestergade 2
9400 Nørresundby
CVR nr.: 37383287
Telefon: 98170625
Email: info@schoubertelsensko.dk


Priser

Hos Schou Bertelsen Sko A/S tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Alle priser vises i DKK inkl. moms. Ved køb over 499,- er der gratis fragt uden omdeling, og ellers er priserne på fragt fra 40,- og sendes med Post Nord eller GLS, hvilket du selv vælger.


Betaling

Schou Bertelsen Sko A/S modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og ApplePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


Levering

Schou Bertelsen Sko A/S tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 12 samme dag. Ordre afgivet efter kl. 12.00, sendes efterfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 40 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. 

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS. Opstår der problemer, kontakt da vores kundeservice på 9817 0625 eller info@schoubertelsensko.dk.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din ordre vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen, dog kan leveringstiden være længere i travle perioder, som under udsalg eller kampagner som Black Friday.

Vær opmærksom på, at din ordre først er endelig, når du modtager en ordrebekræftelse fra os.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader forårsaget af forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Schou Bertelsen Sko A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Du kan reklamere, ved at sende en mail til: info@schoubertelsensko.dk

Ved reklamationer returneres varen til: 
Schou Bertelsen Sko A/S

Vestergade 2
9400 Nørresundby
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via schoubertelsensko.dk og ikke ved køb i vores fysiske butikker. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Du har ret til at fortryde en aftale indenfor 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt, dog ikke transportøren, får varen i fysisk besiddelse.

Har du bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

 

Undtagelser til fortrydelsesretten

Du har dog ikke fortrydelsesret ved køb af plejemidler, hvor plomberingen er brudt.

 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder, ved at give os besked om, at du fortryder. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til:

Schou Bertelsen Sko A/S
Vestergade 2
9400 Nørresundby

Tlf. 98170625

Email info@schoubertelsensko.dk

 

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Fortrydelsesretten er overholdt hvis du indsender varen og retursedlen, om at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet. Retursedlen kan du finde her eller nederst på siden.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du fortryder købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returneringen af varerne.

 

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder et køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder evt. leveringsomkostninger.

Delvis fortrydelse: Det gælder dog ikke, hvis du har købt flere varer i en ordre og du kun fortryder en del af dit køb. I sådanne tilfælde refunderer vi ikke leveringsomkostningerne.

Har du valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du ikke merudgiften refunderet.

Beløbet tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om, at du fortryder. Vi kan dog tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Du må derfor ikke klippe mærker og lignende af. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den, samt at varen returneres i samme emballage, som den blev leveret i. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

 

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du ris eller ros, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Er du ikke tilfreds med vores håndtering af sagen, så er du selvfølgelig velkommen til at klage til Forbrugerstyrelsen:


Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

 

Persondatapolitik

Her kan du læse, hvordan www.schoubertelsensko.dk håndterer personoplysninger.

Dataansvarlig

www.schoubertelsensko.dk er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

 

Vores kontaktoplysninger er:

Schou Bertelsen Sko A/S

Vestergade 2

9400 Nørresundby

 

CVR-nr.: 37383287

Telefon: 98170625

Mail: info@schoubertelsensko.dk

 

1. Hvilke personoplysninger indsamler vi, formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen

 

Besøg på hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din brug af hjemmesiden:

-Type af browser

-Søgetermer

-IP-adresse

-Netværkslokation

-Informationer om computer

 

Formålet med indsamlingen:

Vi bruger oplysningerne til optimering af brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google, osv.

 

Retsgrundlag:

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

 

Køb eller kommunikation via hjemmeside

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger du selv angiver:

 

-Navn

-Adresse

-Email

-Tlf.nr.

-Type af browser

-Søgetermer

-IP-adresse

-Netværkslokation

-Informationer om computer

-Betalingsmåde

-Leveringsønsker

 

Formålet med indsamlingen:

Levering af bestilte produkter, så vi kan overholde vores aftale med dig, samt administration af dine rettigheder til at returnere og reklamere og overholdelse af krav til bogføring og regnskab.

 

Retsgrundlaget:

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af vores aftale om at levere en vare til dig, samt for at overholde de retlige forpligtelse, der påhviler os som dataansvarlig i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.

 

Modtagere af oplysninger:

-GLS

-PostNord

-Shipmondo

-Facebook pixel

-Google Analytics

-Shopify

-Quickpay

-Clearhouse

 

Oplysningerne bliver slettet 3 år efter købet, medmindre vi har et legitimt behov for at opbevare oplysningerne i længere tid, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, eller hvis opbevaring er nødvendig for at vi kan opfylde et lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår.

 

Tilmelding af nyhedsbrev

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi følgende oplysninger:

-Navn

-Adresse

-mailadresse

-tlf. nr

 

Formålet med indsamlingen:

Når der er tale om oplysninger, du giver os i forbindelse med konkurrencer eller tilmelding til nyhedsbreve vil vi bede om ovenstående oplysninger samt i nogle tilfælde også oplysninger omkring køn, interesser, børn, skostørrelse osv.

 

Vi registrerer disse oplysninger for at sikre, at vi kan få kontakt til eventuelle konkurrencevindere og for at udsende nyhedsbreve og annoncer med relevant og tilpasset indhold. Oplysningerne benyttes desuden til at føre statistik om f.eks. skostørrelser.

Derudover bruger vi oplysningerne til optimering af brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google, osv. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud

 

Retsgrundlaget:

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

 

Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum:

Oplysningerne gemmes så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

 

 2. Dine rettigheder

Ret til at se oplysningerne (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, formålet med registreringen, kategorier af personoplysninger, modtagere af oplysningerne, samt hvorfra oplysningerne stammer.

 

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.

(oplysningerne skal senest være rettet 1 måned efter modtagelse af anmodningen)

 

Ret til sletning

Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme.

 

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

 

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

 

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår øverst på side 1.

 

 3. Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

 

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne.

 

4. Klageinstans

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk