Handelsbetingelser og persondatapolitik

Nedenstående betingelser er gældende, når du handler på www.schoubertelsensko.dk, som ejes af:

Schou Bertelsen Sko A/S
Vestergade 2
9400 Nørresundby
CVR nr.: 37383287
Telefon: 98170625
Email: info@schoubertelsensko.dk

Indgåelse af aftale

Når du har lagt en ordre på webshoppen, vil du modtage en bestillingsbekræftelse. Denne mail er alene en kvittering for, at vi har modtaget din ordre. Der er først indgået en bindende aftale mellem dig og webshoppen, når du modtager en ordrebekræftelse. Indtil du modtager en ordrebekræftelse, er webshoppen berettiget til at annullere din ordre helt eller delvist, f.eks. som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer. Hvis det sker, vil du naturligvis blive kontaktet.


Priser

Alle priser vises i DKK inkl. moms. Ved køb over 799,- er der gratis fragt uden omdeling, og ellers er priserne på fragt fra 40,- og sendes med Post Nord eller GLS, hvilket du selv vælger.


Betaling

Schou Bertelsen Sko A/S modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og ApplePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit  

 

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, som Mastercard, Visa eller Visa Elektron, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

 

Levering

Schou Bertelsen Sko A/S tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 12 samme dag. Ordre afgivet efter kl. 12.00, sendes efterfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 40 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. 

Dine varer sendes med Post Nord eller GLS. Opstår der problemer, kontakt da vores kundeservice på 9817 0625 eller info@schoubertelsensko.dk.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din ordre vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen, dog kan leveringstiden være længere i travle perioder, som under udsalg eller kampagner som Black Friday.


Reklamationsret

Der gives forbrugere 2 års reklamationsret i henhold til købelovens regler for varekøb. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader forårsaget af forkert håndtering af produktet. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Schou Bertelsen Sko A/S vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang, hvis reklamationen berettiget. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Du kan reklamere, ved at sende en mail til: info@schoubertelsensko.dk

Ved reklamationer returneres varen til: 
Schou Bertelsen Sko A/S

Vestergade 2
9400 Nørresundby
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Fortrydelsesret

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere, der handler via schoubertelsensko.dk og ikke ved køb i vores fysiske butikker. Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Du har ret til at fortryde en aftale indenfor 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt, dog ikke transportøren, får varen i fysisk besiddelse.

Har du bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du eller en anden person, som du har valgt, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Du har dog ikke fortrydelsesret ved køb af plejemidler, hvor plomberingen er brudt.

 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten

Du fortryder, ved at give os besked om, at du fortryder. Fristen indebærer, at du har 15 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan fx sende et brev eller en e-mail, hvor du oplyser, at du fortryder til:

Schou Bertelsen Sko A/S
Vestergade 2
9400 Nørresundby

Tlf. 98170625

Email info@schoubertelsensko.dk

 

Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder.

Retursedlen kan du finde her eller nederst på siden.

 

Returnering af varen og returomkostninger

Hvis du fortryder købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os uden unødig forsinkelse og senest 15 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 30 dage.

Varen sendes til:

Schou Bertelsen Sko A/S
Vestergade 2
9400 Nørresundby

  

Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling.

Du skal selv betale for returneringen af varerne, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Tilbagebetaling af pengene

Når du fortryder et køb, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder evt. leveringsomkostninger.

Delvis fortrydelse: Det gælder dog ikke, hvis du har købt flere varer i en ordre og du kun fortryder en del af dit køb. I sådanne tilfælde refunderer vi ikke leveringsomkostningerne.

Har du valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du ikke merudgiften refunderet.

Beløbet tilbagebetales uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om, at du fortryder. Vi kan dog tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

 

Afprøvning af varen og emballage

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.

Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Du må derfor ikke klippe mærker og lignende af. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og varen har mistet værdi, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Du bør endvidere sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den, samt at varen returneres i samme emballage, som den blev leveret i. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

 

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du ris eller ros er du velkommen til at kontakte hos i butikken, per telefon (9817 0625) eller mail (info@schoubertelsensko.dk).

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal prisen mindst have været 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

 

Persondatapolitik for køb

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Schou Bertelsen Sko A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på schoubertelsensko.dk er Schou Bertelsen Sko A/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@schoubertelsensko.dk.

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Schou Bertelsen SKO A/S

Vestergade 2

9400 Nørresundby

Tel: 9817 0625

E-mail: info@schoubertelsensko.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10.06.2022