Returnering - nemt og enkelt

Returnering - nemt og enkelt

30 dages returret

Hvis du har modtaget en vare, som ikke levede op til dine forventninger, så kan du nemt og enkelt returnere varen hos os indenfor 30 dage fra du har modtaget varen. Derfor du kan vælge at benytte vores returportal til at sende din ordre retur - returportalen finder du her.

Hvis du ikke ønsker at benytte vores returportal, kan du udfylde retursedlen og vedlægge den din returnering sammen med fakturaen. Find retursedlen her.

 

Returner venligst til følgende adresse:

Schou Bertelsen Sko

Vestergade 2

9400 Nørresundby

 

Returpakken må ikke sendes retur til pakkeshops eller lignende - den skal sendes direkte til ovenstående adresse. Hvis en returpakke sendes til en pakkeshop, modregner vi det gebyr vi bliver pålagt af fragtselskabet ved at varen kommer retur på denne måde. Gebyret fratrækkes beløbet fra prisen som tilbageføres.

Alle produkter skal være i original emballage, hvis du vil være sikker på at kunne få det fulde beløb retur og en evt plombering må ikke være brudt. Skotøjsæsken returneres sammen med skoene, og æsken skal være pakket ind i yderligere emballage. Returlabel på ikke påklistres direkte på skotøjsæsken.

Vi anbefaler at bruge returportalen, da du også her får et tracking nummer på returpakken.

 

Ombytning

Hvis du gerne vil bytte en vare til en anden størrelse eller model, så returnerer du varen og går ind på www.schoubertelsensko.dk og lægger en ny bestilling. Det kan du gøre med det samme. Derved sikrer du dig, at den ønskede størrelse eller model er på lager og ikke bliver udsolgt i mellemtiden. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os, så kan vi lægge varen til side til dig.

 

Ombytning og returnering i vores butikker

Du har også mulighed for at bytte/returnere i en af vores fysiske butikker i Shoppen, Aalborg eller Nørresundby. HUSK blot at medbringe din faktura.