Om Schou Bertelsen SKO

Sko butik i Nørresundby og online

Hos Schou Bertelsen Sko er vi stolte af at tilbyde fodtøj i høj kvalitet, som er sunde for dine fødder. Vi har sko til hele familien og alle årstider. 

 

Den første skobutik

Schou Bertelsen Sko har gennem generationer drevet butik i Nørresundby.

Butikken så første gang dagens lys den 5. marts 1905, hvor træ- og skotøjshandler Bertel Chr. Bertelsen åbnede butik og værksted i ejendommen, Vestergade 2 i Nørresundby.

Dengang solgte man ikke mange lædersko. Derimod var træskoene, som blev lavet på eget værksted, hovedartiklen. 

Bertel Chr. Bertelsen (med hatten) foran butikken i Vestergade 2 anno 1905

 

Butikken og ekspertisen er gået i arv

Som 4. generation er det i dag søstrene Sine og Dida Schou Bertelsen, som driver butikken. Vi har været omgivet af sko hele livet og har siden vi var små givet en hånd med i butikkerne når der var brug for det. 

Vi sælger stadig sko i Vestergade og har også åbnet en webshop. 

En ting som vi har erfaret gennem vores liv i sko butikken er, at det kan betale sig at vælge sko, som er sunde for fødderne. Vi besøger altid vores leverandører og håndplukker de bedste styles, som både er flotte og behagelige. Derfor kan vi stå inde for hver og enkelt model, som du finder på vores hylder og i vores webshop.

 

Personlig vejledning 

Hos Schou Bertelsen Sko kommer god kundeservice først. Vi gør os umage for at yde den bedste service til alle vores kunder, og sørge for at du får kyndig vejledning når du skal købe nye sko. 

Vi ønsker os at alle vores kunder forlader butikken med "glade fødder"