Vejledning og rådgivning på afstand - online service

Kære Kunde,

Trods nedlukningen af vores fysiske butikker, så vil vi stadig gerne være behjælpelig med at give dig, dit barn, barnebarn, mand, kone eller andre glade fødder. Derfor kan vi tilbyde dig vores service på følgende måde:

  • Gå ind på vores webshop schoubertelsensko.dk
  • Find dine favorit produkter, og send dem til os i en mail. Så vil vi ringe dig op og vejlede og rådgive ud fra produkterne. Mål evt din fod imens du står op fra hæl til tå, så vi sikrer at du får den korrekte størrelse.
  • Du er selvfølgelig også velkommen til blot at ringe til os, og forklare hvad du søger, så vejleder vi også gerne på den måde.

Køb online og afhent i butik

Vejledning eller ej, du kan altid bestille på vores webshop, og vælge afhentning i butik (vi kontakter dig vedr. afhentning af din ordre) eller lokal levering hvor vi kommer ud med varen til dig.

Hvad så hvis skoene ikke passer?

Det er ingen problem! Her kan du blot aflevere varen til os i butikken, og så refunderer vi pengene via webshoppen, så pengene går tilbage på det kort, som du brugte da du købte varen.

Vi er i butikken i hverdagene fra kl. 11 – 14, og ellers efter ønsker fra jer. I kan blot skrive til os på info@schoubertelsensko.dk, eller ringe på 9817 0625 / 2627 4834, så finder vi en løsning, hvis ovenstående tider ikke passer dig.

Vi glæder os til at servicere jer på afstand, og kontakt os endelig, hvis i har spørgsmål til ovenstående eller andet :-)

Pas på jer selv!

Kærlig hilsen fra

Schou Bertelsen Sko – familien Schou Bertelsen.